Onze menukaart

Voorgerechten

Portugese oesters    6 stuks
“Princesse de Sétubal”

24.00€

Portugese oesters   “Princesse de Sétubal”   6 stuks
Granite S gin / avocado / komkommer      

30.00€

Chianina rund
Carpaccio/rucola/truffelmayonaise

20.00€

Secreto N°7
Carpaccio / Rubia Gallega / rucola

26.00€

Huisbereide terrine van ganzenlever
Uienconfijt/brioche brood

23.00€

Gebakken ganzenlever
Poire Williams/rucola/ jonagold

19.00€

Gamba’s
kruidenboter / tomaat

21.00€

Sint Jacobsnootjes
Flespompoen/gel van mango/Secreto n°7/hazelnoot

22.00€

Duke of Berkshire
Buikspek/aardpeer/wildchampignon

14.00€

Voor de kleinsten ( tot 12 jaar )

Garnaalkroket, slaatje & frietjes (1 of 2 stuks)

14.00€ of 20.00€

Gehaktballetjes in tomatensaus

11.00€

Kip, appelmoes & frietjes

14.00€

Zeetong, slaatje en frietjes

16.00€

Hoofdgerechten

Noordzeetong
Meunière / fris slaatje / frietjes

35.00€

Gamba’s
Kruidenboter / tomaat

34.00€

Vis volgens marktaanbod

dagprijs

Tartaar “Piemontese”
Gepekelde groentjes / handgesneden frietjes

26.00€

Fazant Filet
Manzanilla/wildgarnituur/kroket

32.00€

Hertenkalffilet
Grand Veneur/wildgarnituur/kroket

36.00€

Ons Rundsvlees

Filet Mignon
“Wit-Blauw”

26.00€

Filet Pur “Simmenthal”

36.00€

Ierse Rib-eye (300gr) “Black Angus”

38.00€

Argentijnse Rib-eye (300gr)

34.00€

Côte à l’os 2 personen “wit blauw”

62.00€

Ons rundsvlees wordt gegrild in de “Green egg”, geserveerd met handgesneden frietjes, fris slaatje en een sausje naar keuze: Béarnaise, peper, champignon

Loading