Onze menukaart

Voorgerechten

Portugese oesters    6 stuks
“Princesse de Sétubal”

24.00€

Garnaalkroket   2 stuks

18.00€

In huis gerookte Schotse zalm
Toast / sjalot / peterselie

19.00€

Black Tiger gamba’s
Kruidenboter / tomaat

21.00€

Péruaanse ceviche
Zeebaars / paprika / koriander 

21.00€

Chianina rund
Carpaccio / rucola / truffelmayonaise

21.00€

Huisbereide terrine “Bekegemse Eendenlever”
Dolcé zero / uienconfijt / brioche brood

23.00€

Vitello Tonato
Kalfsvlees / tonijnsaus / kappers

19.00€

Voor de kleinsten ( tot 12 jaar )

Garnaalkroket, slaatje & frietjes (1 of 2 stuks)

14.00€ of 20.00€

Gehaktballetjes in tomatensaus

11.00€

Kip, appelmoes & frietjes

14.00€

Zeetong, slaatje en frietjes

16.00€

Hoofdgerechten

Noordzeetong
Meunière / slaatje / handgesneden frietjes

dagprijs

Vis volgens marktaanbod

dagprijs

Black Tiger Gamba
Kruidenboter / tomaat / handgesneden frietjes

32.00€

Tonijn
Dashi bouillon / quinoa / wokgroentjes

32.00€

Rundstartaar
Piemontese / gepekelde groentjes / handgesneden frietjes

26.00€

Vleeskaart “Green Egg”

Filet Mignon
“Wit-Blauw”

26.00€

Ierse Rib Eye “Black Angus”

38.00€

Argentijnse Rib Eye

29.00€

Côte à l’os 2  “Wit-Blauw”
2 personen

62.00€

Pluma “Iberico Pata Negra”

28.00€

Vlees wordt geserveerd met slaatje, handgesneden frietjes, champignonsaus, pepersaus of béarnaise.

Loading